torsdag 26 januari 2012

Skogssession

Gårdagens soliga väder hade till idag förbytts till dimma och snöfall. Våra planer på nya turer ut mot montana bowl ställdes därför in. Istället valde vi att hålla oss i skogen, där vi hade betydligt bättre konturer att gå efter!

Efter några åk i skogen hittade vi en spot som var orörd, och som dessutom såg ut att kunna bjuda på rolig åkning i form av översnöade träd, kullar och lite öppna ytor! Mitt i denna spot fanns en liten gran som hade fått en rejäl snökudde uppe på sig. "Vad kul", tänkte vi och började bygga en kick ovanför, så att vi skulle kunna flyga över den!

Björnrike kvalité på kickens shape

Rickard rekar hoppet

Efter en stunds byggande såg kicken åkbar ut, och det var bara att börja hajka! Vi tog några hopp med bonks och grabs på och runt granen! Dagen till ära hade även Anna valt att ta med sig sin kamera! Om det var något som fastnade på bild lär jag be att få återkomma om, men vi kan ju alltid hoppas. För de som inte valde att hoppa fanns som sagt många andra lekfulla ytor att köra upp, vilket gjordes! Även där tror jag Anna kan ha fångat någon på bild, återkommer!

Efter den sena lunchen som blev efter denna session så valde Jocke, Rickard och jag att ta oss ett brännarpass innan vi skulle fara hemåt.Vi åkte ända upp till toppen, för att sedan bränna hela vägen ner (1713 fallhöjdsmeter) med omväxlande pist och offpist linjer! Tyvärr krävdes något kort stopp, får väl se när vi tar hela i ett svep!

Kvällen spenderade vi på Regent. Där käkade vi en enormt god burgare, kollade på live sändningen från X-Games samt spelade några matcher biljard. En bättre kväll helt enkelt!

Nu är det läggdags och omladdning inför morgondagen, får se vad den bjuder på!

Vi hörs,

E

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar