fredag 13 januari 2012

Första dagen på berget

Revelstoke, BC
kl 20.26


Första riktiga dagen här i Revy börjar lida mot sitt slut! Vi valde att ta en lugn morgon, skönt med tanke på den långa resan hit som vi hade. När vi hade käkat våran frulle var det dags att bege sig mot berget. Jonte och jag begav oss mot gästservice för att hämta ut våra förköpta säsongspass. Killen bakom disken såg lite besvärad ut när vi nämnde våra önskemål, det visade sig nämligen att deras maskin som skrev ut liftkort på små hårda keycard hade gått sönder! Så tills den är lagad får vi gå ut och hämta ut dagspass i gammalt hederlig papper, suck!

När vi tillslut fått kortet tog vi oss upp mot toppen. Det tjocka molntäcket höll ungefär halva vägen upp, sen sprack det upp och på hela övre delen var det bluebird (blå himmel). Jag kunde knappt tro min ögon, berget som vi skulle åka på är världens fetaste lekplats! Det finns sjuka möjligheter överallt! =) Pister, klippor, rännor, bowls...you name it! Det enda som fattas nu är ett redigt lass puder, det skall dock enligt vädret snöa hela nästa vecka, så vi är hoppfulla!

För att inte göra kvällen sämre än dagen, så tog vi oss en hamburgare till middag följt av att vi satte oss i våran hot tub med några kalla pilsner! Livet är inte så jobbigt ändå ;)

Droppar några bilder från dagen, enjoy!

Jocke och Jonte i första gondolen upp

Jonte och Jocke njuter av vädret

Jonte

Jonte har ett bättre liv just nu

Klippiga bergen är nice!

Rock n roll på slalomlagg!

Bättre väder

Skål från vår hot tub

Skönt slut på en bättre dag!

Nu är jag helt sjukt jet laggad, samt att det snöar utanför fönstret...så, det får nog bli till att krypa ner i sängen inom kort! Imorgon tar vi nya tag, både på berget och på bloggen! Stay tuned!

E






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar