onsdag 15 februari 2012

En örn, stor sol och lite Sverige

Återigen, det snöar inte! Det är verkligen dags nu, vi måste få snö! Men men, det kommer väl, snart. Idag var det istället en enorm sol och bluebird!

Vi var på berget och tog oss några piståk. Vid lunchtid satte vi oss på mid stations uteservering. Solen värmde som en vårdag och livet var allmänt fint. Behöver jag tillägga att lunchen smakade förträffligt! ;) För att toppa detta ytterligare så kom den en vithövdad havsörn seglande ovanför oss. Det var otroligt mäktigt att se denna stora vackra fågel på så nära håll. Got to love Canada!

Hemma igen så styrde jag upp en träff med Pappa och hans två resekamrater Anders och Marita (som anlände till Revy idag). Vi tog oss en god middag på Village Idiot för att sedan åka hem till deras cabin för att se hur de skulle bo! Litet och mysigt!

Pappa hade ju dessutom tagit med lite grejer som jag beställt från Sverige. Träningsskor, skavsårsplåster och adaptrar fanns i packningen. Jonte och Jocke hade dessutom en leverans snus att se fram emot, Grov portion white, som de har längtat! ;)

Pappa hade dessutom två överraskningar med sig till mig. En ring falukorv och hemmagjord lingonsylt, yeeeaaaah! Nu blir det dröm middagar här hemma! =) Tack Pappa!!

Falukorv och lingonsylt!

Nu blir det att slagga och hoppas på snöfall snart! I'll be back!

E

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar