måndag 6 februari 2012

Bakåt-Janne!

Idag har varit en dag med snabba vändningar. Vi tog oss en redig sovmorgon till att börja med, fick lift upp till berget strax efter 11. När jag och Jonte kom upp till berget blåste det, var inte så soligt som det hade sagts att det skulle vara och vi visste inte när våra kamrater skulle dyka upp!

Nära att nästan ge upp dagen satte vi oss iaf i värmestugan på toppen för att invänta de andra. När de kom så turade vi ut till Montana bowl, där Rickard, Carro och Jocke hade byggt två bc kickers dagen innan. Tanken var att vi skulle testa lite nya trick och ev göra lite volter.

Jonte chillar

Rebecka bootpackar


Vårat halvdåliga pepp från förmiddagen var som bortblåst när vi kom fram till hoppen. Det var helt vindstilla och solen sken från en blå himmel! Efter lite shape med landning och hoppet så var det dags att kicka igång sessionen! 

Jag startade upp med att känna på hoppet med en klassisk duffy. Sen var det dags...ett av vinterns stora mål, en klassisk bakåt-janne (a.k.a Raggare, backflip). Vi peppade upp varandra, startade upp musiken och tog fart...

krasch

krasch

stomp!

Tredje gången gillt har man ju hört förut, och denna gång stämde det! Här nedan kommer beviset!



Vill tacka alla för en grymt skön hopp session idag med bra pepp och skönt häng!

Vi hörs snart igen,

E


1 kommentar: