söndag 11 mars 2012

Vardagsliv utan skidor

Vad gör man i Revelstoke om man inte åker skidor? Det är något vi testat på de senaste dagarna. Som ni kanske har läst så var vi och spelade bowling samt curling i fredags. Två mycket roliga alternativ när skidåkning inte gäller 24/7!

Idag har vi testat på något annat. Jonte, Jocke, Andreas och jag tog bilen ner till badhuset på byn för att döda några timmar av en regnig söndag. Badhuset erbjöd oss b.la en vattenrutschkana, en bubbelpool, två sorters bastu och framför allt, en trampolin!

Efter regn kommer solsken sägs det ju, och när solen väl tittar fram här igen vill vi vara förberedda på att bygga ett nytt hopp och ha en härlig session! Därav spenderades den mesta tiden på trampolinen! Vi blandade och gav med spridda resultat. Backflips, frontflips, mollbergare, misty's, sideflips etc landades ibland med fötterna först, ibland med huvudet och så klart med ryggen först!

Jocke bjöd på dagens plask då han uppspelt efter en mäktig frontflip till dyk skulle ge sig på en dubbel frontflip! Efter några steg ut på trampolinen och ett redigt frånskjut hade han höjden med sig. Rotationen var igång och allt såg galant ut. Efter en och tre kvarts volt och med ryggen nedåt kom dock vattenytan som en obehaglig överraskning. Ytspänningen var hårdare än någonsin och smällen som ekade i badhallen hörde nog halvvägs till amerikanska gränsen. Vi brast ut i gapskratt, badvakten höll för ögonen och småbarnen med simkuddar på armarna stod och gapade. Upp från djupet kom Jocke med en sned grimas och en rygg röd som en engelskman efter en veckas solsemester!

Jocke tog dock revansch när han stompade en mäktig mollbergare lite senare!

Visar en bild på Jocke från i helgen då det var G.N.A.R day på berget. Legend!

Simhopparen!

Ikväll var vi bjudna till ett gäng trevliga svenskar som också bor uppe på Arrow Heigths. Tacomiddag var det som gällde! Det hela var en mycket trevlig tillställning med mycket snack och skratt och god mat! Stort tack för den mycket angenäma tillställningen!

Majschips!

Tacos

Gött gäng

Nu börjar det bli dags för mig att sova. I morgon väntar ytterligare en dag i mitt vardagsliv. Vad som händer har jag ingen aning om! Det kan hända att vi tar en tur till berget. Men vi kan lika väl ta oss en tur någon annan stans. Det visar sig när vi vaknar! ;-)

Kan för övrigt meddela att vi har ställt om klockan en timme framåt eftersom det är daylight saving day idag! Detta innebär att tidsskillnaden till Sverige nu är nere på endast 8 timmar. Kan ju vara bra att veta ifall någon är sugen på en skype date eller dylikt! =) Bör ju tilläggas att detta bara gäller fram tills det blir sommartid i Sverige igen, då är det 9 timmar igen!

Nu signar jag ut för idag!

E




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar