fredag 16 mars 2012

Aktiviteter och inställd resa

Några dagar sen sist. Har hänt lite grejer här som jag tänkte kunde få återberättas i min blogg!

I onsdags kväll så var vi ett gäng som gick till Grizzlies Sports Bar för att käka wings. Det var sista kvällen som Erik Nylander var i Revy. Det var en trevlig kväll med goda ribs som vi avslutade med att lira några omgångar biljard. Passar på att tacka Erik för de dagar vi hängt. Det har varit mycket trevligt, hoppas vi ses i Sverige snart!

Erik och jag var ett vinnande team under kvällen!

Erik siktar in sig!

I torsdags var planen att vi skulle fara till Kicking Horse och se vad det berget hade att erbjuda. När vi möttes upp på McDonalds parkering kl 06:00 så vräkte snön ner. Vägarna var i dåligt skick och det fanns en risk för att passet längs vägen skulle stänga. Efter lite diskussioner, tittande på väder och letande av snökedjor bestämde vi oss för att blåsa av resan. Känns surt, men det var inte värt riskerna.

Istället åkte vi hem till arrow heights och kollade på film och drack kaffe fram tills berget skulle öppna. Ovädret som stoppade våran bilfärd gav oss, som lite plåster på såren, 20+ cm fresh pow på berget! Det hela blev en jäkligt rolig dag med bra åkning och sköna människor!

Idag så har Jonte och jag återigen besökt våra vänner från Luleå för att titta på SM slutspelet i ishockey. Jonte som är ett AIK fans är ganska nöjd nu. Kamraterna från Luleå är, föga oväntat, inte lika nöjda. På söndag är det match igen.

Efter hockeyn tog vi oss till badhuset. Skönt att bada, basta och hoppa lite trampolin!

Aquatic Center

Ikväll väntar det lite kanadensisk bowling. Får se hur det går, har ju i ärlighetens namn varit riktigt dålig på det den senaste tiden! Tror nog att det vänder idag! ;)

Vi hörs!

E


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar