söndag 4 mars 2012

Ren magi

Det var dags för Revy att få lite snö, igen. Närmare bestämt 52 cm på 48 timmar. Det måste jag säga är riktigt fint. Inte lika mäktigt som Mt. Baker (som skämde bort oss rejält), men ändå, det är bra med snö!

Gårdagen bjöd på riktigt rolig åkning inbounds. Lavinfaran tillät oss inte att gå utanför nämligen. Men det gjorde inte oss något. Några roliga skogspartier, ett gäng mindre dropp samt några pillow lines gjorde den dagen värd att lägga på minnet!

Rille körde på gansterlördag tema

Rille kör gangsterlördag tema


På kvällen var det dags för lite grillparty igen. Vi fick b.la besök av Jacob Schenström, en kille som jag har lite gemensamma vänner med och därmed träffat tidigare. Kul att ses igen! Han säsongar i Whistler som skidlärare. Han har även ett annat jobb vid sidan av skidskolan, nämligen magiker! Ni kan ju gissa ifall det blev succé när han slängde iväg ett gäng häpnadsväckande korttrick efter maten! Man skulle kunna säga att det var ganska så magiskt! ;)

Det som är mest fascinerande är hur han på så nära håll, kan lura bort dina sinnen fullständigt!! Jag skall inte beskriva något i text, men lite på mina ord, det var helt fantastiskt!
Kolla in Jacobs hemsida för mer info!

http://www.jacobschenstrom.se/


Rille visar upp en norsk blandning som kräver lite fingerfärdighet!

Jacob trollade rejält med oss!


Idag var det dags för lite skidåkning igen. Vädret var tyvärr lite varmare så pudret höll inte samma kvalité som dagen innan! Dock så var vi först ut i south bowl efter att de öppnade den efter sprängning! Pistören som öppnade bowlen åt oss sa precis innan han drog bort repet, "You guys are lucky.There is ONE meter of fresh pow put there". Och ja, där var det puder, och djup.  Fun pow!

Safe turns!

E



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar