tisdag 13 mars 2012

Hockey is on!

Jag fortsätter på temat från de senaste dagarna. Vad gör man i Revelstoke om man inte åker skidor?

Vädret idag har alltså inte heller varit någon höjdare. Mycket starka vindar tillsammans med sämre sikt och inget nytt puder resulterar i en skidfri dag. Igen.

Därav valde vi att ta sovmorgon. Känns skönt att få sova ut ibland! Vi spenderade sedan en del tid på att städa huset. Kanske inte det roligaste att göra, men välbehövligt! När vi höll på att städa för fullt fick vi besök av John och Christine. De är våra kontaktpersoner här i byn när det gäller vårt hus (då husägaren hänger i Mexico på vintern). De hade med sig sin hund, Ringo, ganska söt va?

Hårbollen Ringo! =)

När de ändå var här skulle de hjälpa oss att byta vatten i våran hot tub. Det hela gick inte som planerat, vilket resulterade att våran hot tub inte längre fungerar. På obestämd framtid. Hmm, sämre!

Under eftermiddagen så hörde Erik Nylander av sig och undrade om inte någon var sugen på att lira hockey? Vi nappade så klart direkt! Det fanns ett problem dock. Hockeyhallen har bara public skate på fredagar mellan kl 19-21.

Men skam den som ger sig. Erik ringde helt sonika till en snäll dam på hallen och undrade lite försynt om det inte kunde gå att åka ändå? Jo visst, vi kunde boka en tid och dessutom hyra skridskor! Så klockan 18:00 var det dags! Nu gällde det bara att få dit en lagom mängd folk för att det skulle bli match! Måste säga att det blev en bra kedja av meddelanden och chattar, för lag om till start var vi 24 st!

Vi delades upp i fyra lag med sex personer i varje. Därefter körde vi igång en drös med 5 minuters matcher! Måste säga att det var fantastiskt roligt! Sällan har det väl funnits en träningsform som är så rolig som att spela hockey med kompisar! =) Kan meddela att jag är redigt slut i kroppen nu. Blir spännande att se hur ljumskarna mår i morgon!

Jocke är pepp på hockey!

Regler i hallen. Frågor på det?

Kvällen avslutades med en magnifik pasta & köttfärssås som följdes upp med lite glass och en bra film* (*Taken).

Have a good one!

E




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar